Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Hakan Tan Ortaokulu

Telefon : 0224 451 76 99 0224 451 84 24
Belgegeçer : 0224 451 84 24
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hakantanoo.meb.k12.tr
Adres : Odunluk Mahallesi, Odunluk Caddesi 713.Sk. No3 Nilüfer/BURSA
VİZYON : Eğitimin çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneği kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın,cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine;bu nedenle de insan için gösterilebilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
MİSYON : Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Daima sosyal yaşantıyı çeşitlşendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak. Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanıda referans gösterilen, etkin ve öncü kurum olmak ilkemizdir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :34
Öğrenci :412
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :1100
Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM
Saatler : 08:30-15:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : OTOBÜS İLE
Yerleşim Yeri : NİLÜFERİN ODUNLUK MAHALLESİNDE YER ALAN OKULUMUZ MERKEZE ÇOK YAKIN OLUP, ORHANELİ YOLUNUN HEMEN ALT TARAFINDA YER ALMAKTADIR. ULAŞIM OLARAK OTOBÜSLER MEVCUTTUR.ETRAFINDA YENİ YAPILAR YER ALMAKTA OLUP İÇERLERDE ESKİ EVLERDE MEVCUTTUR.YAKININDA PAZAR MARKET ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ VARDIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZE 1 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :